Virtual Trip 2016! – Wrocław
Opublikowano: 31.05.2016 | Kategorie: AktualnościTegoroczne spotkanie odbyło się w hotelu Haston we Wrocławiu.
Na spotkaniu zostały przedstawione następujące zagadnienia:
- Wymogi prawne i ekonomiczne w branży spożywczej, a rozwiązania informatyczne;
- Realizacji założeń norm jakości takich jak: HACCP, GHP, GMP, ISO, BRC, IFS;
- Rejestracja przepływu materiałowego ze ścisłą ewidencję partii produktowych
(traceability) z uwzględnieniem rejestracji zdarzeń podczas procesu produkcyjnego
(w tym parametry krytyczne CCP); - Obsługa półproduktów i produktów ubocznych;
- Zarządzania recepturami i technologią produkcji wyrobów;
- Bieżące wyliczanie TKW;
- Zaawansowane planowanie i rozliczanie produkcji;
- Obsługa zmiennej wagi produktów;
- Tworzenie zestawów produktów;
- Tworzenie akcji promocyjno-marketingowych;
- Planowanie zakupów i obsługa skupu surowca;
- Planowanie z uwzględnieniem terminu ważności;
- Zarządzanie terminem ważności;
- Odwrócone receptury;
- Rozliczenia według wagi bitej ciepłej (WBC);
- Zarządzanie łańcuchem dostaw;
- Gospodarka magazynowa z uwzględnieniem zasad FIFO, FEFO.
Zapraszamy do zobaczenia naszej fotorelacji z tego spotkania.
więcej na stronie: http://synergia-it.pl/2016-05-19/wroclaw-b3/informacje/